Életünk pillanatai

Köszönet a nap mint nap Szentkirályon dolgozó kollégák munkájáért!
 
 
 
Köszönjük kékkúti kollégáink mindennapi, áldozatos munkáját!
 
 
 

Pillanatkép Futócsapatunk egy részéről a 2019-es UltraBalaton teljesítését követően.

 

Kollégáink minden évben főzőversenyeken mérik össze tudásukat a Családi Napokon, mi pedig, akik nem veszünk részt a megmérettetésben szívesen teszteljük a végeredményt.

 

2019. márciusától a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz és a PepsiCo hazai leányvállalata egy családdá vált, létrehozva a Szentkirályi Magyarországot. 

 

Hagyományosan megszervezzük a Káli-medence Kerékpártúrát, amelyet a Szentkirályi Magyarország Theodora Alapítványa szervez immáron tíz éve. Az eseményen ép- és sérült fiatalok kerékpároztak együtt a festői szépségű Káli-medencében.

 

A Víz Világnapja alkalmából ,szentkirályi és kékkúti üzemünket is megnyitottuk a gyerekek előtt, akik, hasznos információkkal gazdagodhattak az ásványvizekről és az egészséges életmód részeként a megfelelő folyadékbevitelről.

 

2018. szeptemberében új üzemcsarnokot és palackozó gépsort avattunk, a 7 millió euró értékű beruházással megdupláztuk a termelő kapacitásunkat.

 

Oldal megosztása

Úgy érzed, ez mások számára is érdekes információ? Örömmel vesszük, ha megosztod a cikket ismerőseiddel:

Egy csepp gondoskodás

Érdekel, hogy milyen az élet a Szentkirályinál?
Beszéljenek helyettünk a kollégáink: nézd meg, mit mondanak a nálunk dolgozó szakemberek a munkájukról és cégünkről.
Minden olyan információt megtalálsz karrierportálunk oldalain, amelyek szükségesek lehetnek ahhoz, hogy eldöntsd, szeretnél-e velünk / nálunk dolgozni.