Hírek

ÚJRA ITT VAN A SZENTKIRÁLYI TEHETSÉGPROGRAM
Budapest, 2020. január 14.
 

Idén harmadik alkalommal rajtol a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával a Szentkirályi Tehetségprogram, amelynek célja a tehetséges utánpótlás-sportolók támogatása.

 

 
 
 
LETETTÉK A SANPELLEGRINO "JÖVŐ ÜZEME" ALAPKÖVÉT
Budapest, 2019. november 04.
 

A világ egyik legismertebb, ikonikus olasz márkája, a S. Pellegrino 120. születésnapja alkalmából megkezdték új gyártóüzem építési munkálatait. 

 

 
 
 
Cheetos Mix-Ups ízkavalkád a felhőtlen családi snackeléshez
Budapest, 2019. október 14.
 

Idén kerültek a boltok polcaira a Cheetos Mix-Ups temékcsalád Mega Fun és Streed Food ropogtatnivalói. A Mix-Ups a márka első olyan extrudált snack terméke, ahol egy zacskóban több íz és több forma is található. A snackek felhőtlen szórakozást kínálnak a közös családi programokhoz.

 

 
 
 
Magyar siker a S.Pellegrino Young Chef versenyén
Budapest, 2019. szeptember 25.
 

Koppány Levente nyerte a A S.Pellegrino Young Chef közép-európai elődöntőjét, így Ő képviselheti a régiót a 2020-as milánói döntőben. 

 

 
 
 
Véget ért az "Egy csepp nyár" elnevezésű kampányunk
Budapest, 2019. szeptember 24.
 

A játékosok idén összesen több mint 5400 képet osztottak meg az #egycseppnyar hashtaggel. A fődíjat sorsolás útján Dr. Illés Angéla nyerte, aki a mesés Hawaii-ra utazhat másodmagával...

 

 
 
 
Újra itt van Fido Dido!
Budapest, 2019. szeptember 23.
 

A 90-es évek ikonikus rajzolt figurája, Fido Dido sokunk örömére most visszatért. A 7UP idén júliusban ünnepelte 90. születésnapját, és a jeles alkalomból termékei csomagolásán visszahozta a népszerű márkahőst. 

 

 
 
 
A Pepsi Max nyerte a kólák ízpárbaját!
Budapest, 2019. augusztus 22.
 

A nemrégiben zárult Pepsi Max Ízpárbaj során a vállalkozó kedvűek a Pepsi kalóriamentes termékét hasonlíthatták össze a legnépszerűbb kalóriamentes kólával. A vakteszt eredményeként a kóstolók 56 százalékának a Pepsi Max ízlett jobban. 

 
 
 
Első alkalommal ítélték oda a Szentkirályi fair play díjat!
Budapest, 2019. július 23.
 

Első alkalommal ítélték oda a Szentkirályi Fair Play díjat a debreceni Campus sportfesztivál legsportszerűbb résztvevőjének.

 
 
Nyaralj, fotózz és utazz Hawaii-ra a Szentkirályival!
Budapest, 2019. július 18.
 

Az idei játék július 15-én indul és egészen augusztus 31-ig tart, a fődíj pedig egy egzotikus hawaii út, amelyet a Vista Utazási Iroda biztosít.

 
 
Ajándék laptop a kitűnő tanulóknak, már 9. éve!
Budapest, 2019. június 24.
 

Ajándék laptoppal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit Balogh Levente

 
 
Magyar siker a S. Pellegrino Young Chef versenyen
Budapest, 2019. június 24.
 
Koppány Levente, a Salon étterem sous chef-je is bejutott a regionális döntőbe a 2020-as S.Pellegrino Young Chef versenyen. 135 fiatal séf 12 régióból, 50 ország képviseletében egy lépéssel közelebb került a S.Pellegrino Young Chef 2020-as döntőjéhez. Több mint kétezernégyszázan pályáztak a világ minden tájáról, hogy részt vehessenek a globálisan elismert versenyen, amely a világ legjobb fiatal séfjét keresi.
 
 
 
Jubileumi kerékpártúra az esélyegyenlőség jegyében
Budapest, 2019. június 11.
 

Kerek évfordulót ünnepelt a hagyománynak számító Káli-medence Kerékpártúra, amelyet a Szentkirályi Magyarország Theodora Alapítványa szervez immáron tíz éve. Az eseményen ép- és sérült fiatalok kerékpároztak együtt a festői szépségű Káli-medencében.

 
 
 
Welcome on board Knjaz Milos!
Budapest, 2019. június 07. 
 

A KMV és a PepsiCo egyesült vállalata felvásárolja a szerb Knjaz Miloš ásványvíz- és üdítőital-gyártót!

 
 
  
 
Május 15-én indította új, kreatív gondolkodásra buzdító játékát a Cheetos.
Budapest, 2019. május 28.
 

A márka újdonsága, az extra ropogós Crunchos, már év elejétől kapható sajtos toast és édes chili ízekben.

A különleges gyártási technológiájának köszönhetően a Crunchos egyedi, nonfiguratív formákban bújik zacskóba, és csak a fantáziánkon múlik, hogy mi mit látunk bele az egyes darabokba.

 
 
  
 
Szívünkben a szupererőnk: most futóhősként támogathatsz gyermekeket segítő alapítványokat
Budapest, 2019. március 11.
 
A Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize, a Szentkirályi idén is jótékonysági kampányt hirdet a versenyre készülő futók körében. A márka önkéntes futó-nagykövetei közreműködésével összesen 2 millió forinttal támogatja a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt, a Dévény Anna Alapítványt és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt.
 
 
  
 
Szárnyal a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.: rekordértékesítés és termelésbővítés 2018-ban
Budapest, 2019. február 25.
 
17,2 milliárd forint számlázott árbevétellel zárta a tavalyi évet a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft., amely közel 10 százalékos növekedést jelent 2017-hez képest. A vállalat szentkirályi telephelyén tavaly átadott palackozó gépsorával megkétszerezte termelőkapacitását, hogy kielégíthesse a növekvő keresletet.
 
 
 
Megérkezett Magyarországra a S. Pellegrino ásványvíz Dizájn Különkiadása (Design Special Edition)
Budapest, 2018 október 11. 
 
A S. Pellegrino az idei tavaszi Milánói Design Héten mutatta be Dizájn Különkiadását (Design Special Edition). A projekt szakmai partnere Giulio Cappellini, neves olasz építész és tehetségkutató. A különleges kiadású termékekkel a fogyasztók októbertől találkozhatnak a hazai éttermekben.

Elolvasom »

 
Új üzemet avattunk Kékkúton
Budapest, 2017. május 12.
 
Cégünk 2,6 millió euróból létrehozott szirupkeverő üzemét avattuk fel pénteken Kékkúton, ahol új termékként gyümölcs ízesítésű ásványvizet állítunk elő. A beruházás eredményeként 15 százalékkal nő a cégcsoportunkhoz tartozó, 110 éves Theodora termelése.

Elolvasom »

Miért válassz bennünket?

Egy csepp gondoskodás

Érdekel, hogy milyen az élet a Szentkirályinál?
Beszéljenek helyettünk a kollégáink: nézd meg, mit mondanak a nálunk dolgozó szakemberek a munkájukról és cégünkről. Minden olyan információt megtalálsz karrierportálunk oldalain, amelyek szükségesek lehetnek ahhoz, hogy eldöntsd, szeretnél-e velünk / nálunk dolgozni.