Nyerj belföldi hosszúhétvégét a Szentkirályival!

Mutasd meg lakóhelyed szépségeit és nyerj belföldi hosszúhétvégét a Szentkirályival!
 
Egy eddig sosem tapasztalt helyzet állt elő 2020 nyarán, amelynek következtében sokan belföldön töltik nyári szabadságukat.
Ehhez alkalmazkodva a Szentkirályi ásványvíz arra buzdítja vásárlóit, hogy ragadjanak kamerát, és mutassák meg a Szentkirályi közösségének lakóhelyük látványosságait.
 
Annak érdekében, hogy a követők minél több izgalmas magyarországi helyszínt megismerjenek, a díjnyertes ásványvízmárka fotópályázattal egybekötött nyereményjátékot hirdet.
 
A hazai éttermeket és szállodákat népszerűsítő nyereményekkel azok gazdagodhatnak, akik a nyári napokon Szentkirályi ásványvízzel indulnak el felfedezni a közeli nevezetességeket, és az erről készült fotót feltöltik #egycseppnyaritthon hashtaggel az Instagramra, Facebookon a nyereményjáték bejegyzése alá kommentként vagy elküldik a Szentkirályi Facebook oldalára privát üzenetben.
 
„Mindig fontos volt számunkra, hogy megismerjük a fogyasztóinkat, azonban az idei verseny arra is lehetőséget teremt, hogy felfedezzük hazánk rejtett kincseit. A nyereményjátékban résztvevők segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi csodás látnivaló vár ránk akár a közvetlen környezetünkben is. Izgatottan várjuk, hogy milyen ismerős és ismeretlen tájakon bukkannak fel a Szentkirályi palackok” – mondta el van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi Magyarország marketingvezetője.
 
A július 15. és augusztus 15. között zajló kampányban minden második héten kiemelt nyereményt sorsolnak: három szerencsés két éjszakás, belföldi pihenésre utazhat párjával a szilvásváradi La Contessa Kastélyhotelbe, a visegrádi Thermal Hotel Visegrádba vagy a sárvári Hotel Spiritbe.
 
Ezen túl a résztvevők hetente nyerhetnek egy 20 000 forint értékű páros vacsorát, amelyet a felkínált három étterem valamelyikében fogyaszthatnak el. Összesen közel 20 étterem csatlakozott a kezdeményezéshez, így minden héten más és más gasztroélmény vár a nyertesekre.
 
A márka a győztesek fotóit a Szentkirályi Ásványvíz Facebook és Instagram oldalán is közzéteszi, a további pályaművek az #egycseppnyaritthon hashtag alatt tekinthetők meg az Instagramon.
 
  

Miért válassz bennünket?

Egy csepp gondoskodás

Érdekel, hogy milyen az élet a Szentkirályinál?
Beszéljenek helyettünk a kollégáink: nézd meg, mit mondanak a nálunk dolgozó szakemberek a munkájukról és cégünkről. Minden olyan információt megtalálsz karrierportálunk oldalain, amelyek szükségesek lehetnek ahhoz, hogy eldöntsd, szeretnél-e velünk / nálunk dolgozni.