Szívünkben a szupererőnk

Szívünkben a szupererőnk: most futóhősként támogathatsz gyermekeket segítő alapítványokat
 
Budapest, 2019. március 11.
 
 
A Telekom Vivicittá Városvédő Futás hivatalos ásványvize, a Szentkirályi idén is jótékonysági kampányt hirdet a versenyre készülő futók körében. A márka önkéntes futó-nagykövetei közreműködésével összesen 2 millió forinttal támogatja a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt, a Dévény Anna Alapítványt és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt.
 
Magyarország vezető ásványvize jótékonysági akcióra hívja a futás szerelmeseit az idén 34. alkalommal megrendezett Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. A Szívünkben a szupererőnk elnevezésű kampány során a Szentkirályi jóvoltából a futók összesen 2 millió forinttal támogathatják a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt és a Dévény Anna Alapítványt.
 
A futószezon első jelentős, több tízezer embert megmozgató rendezvényén az önkéntes futóhősök mellett a korábbi évekhez hasonlóan idén is részt vesz Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. futócsapata.
 
"A Szentkirályi már negyedik éve a Vivicittá hivatalos ásványvize, és minden tavasszal elszántan készülünk mi is a versenyre. Tavalyi kampányunk igazán sikeres volt, hiszen másfél millió forint értékű kilométert gyűjtöttünk össze a Szentkirályi Általános Iskola javára, amelyet kültéri tornapálya építésére fordítottak. Idén is számítunk a futók összefogására, akik ezúttal gyermekeket segítő alapítványok munkáját támogathatják" - mondta Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke. 
 
"Alapítványunk fennállása óta azon dolgozunk, hogy minél több sérült kisgyermeken segíthessünk, így nemcsak a támogatásért mondunk köszönetet, de azért a lehetőségért is, hogy szervezetünk logója felkerülhetett a Szentkirályi ásványvizes palackokra, hiszen így még több emberhez juthatunk el" – emelte ki Viktor Jánosné, a Dévény Anna Alapítvány Kuratóriumának elnöke. 
 
"A Szentkirályi segítsége nem is jöhetett volna jobbkor, hála nekik még több figyelem irányulhat alapítványunkra az egyszázalékos kampány idején. Bohócdoktoraink és a Futóhősök most egy célért dolgoznak, amit ezúton is nagyon köszönünk" – mondta Balogh László/Dr. Lala, a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány vezetője. 
 
 
"Hálásak vagyunk, hogy a Szentkirályi ásványvíz ránk is gondolt idei jótékonysági kampánya során. Külön örömmel tölt el bennünket, hogy alapítványunk és a Szentkirályi számára is kiemelkedő értékek segítségével, a sport és az egészséges életmód szeretetén keresztül jut el hozzánk a támogatás" – mondta el Smrcz Ervin, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány Kuratóriumiának elnöke. 

Miért válassz bennünket?

Egy csepp gondoskodás

Érdekel, hogy milyen az élet a Szentkirályinál?
Beszéljenek helyettünk a kollégáink: nézd meg, mit mondanak a nálunk dolgozó szakemberek a munkájukról és cégünkről. Minden olyan információt megtalálsz karrierportálunk oldalain, amelyek szükségesek lehetnek ahhoz, hogy eldöntsd, szeretnél-e velünk / nálunk dolgozni.