Bicikliflotta a Szentkirályinál!

Bicikliflottával könnyíti az irodai dolgozók visszatérését a Szentkirályi Magyarország elnöke

 
 
A korlátozások feloldásával párhuzamosan a Szentkirályi Magyarország irodai dolgozói közül is egyre többen térnek vissza az Infoparkba a csaknem három hónapnyi kötelező home office után. A munkába járás megkönnyítését és biztonságossá tételét szolgálja az új bicikliflotta, amelyet a vállalat elnöke és tulajdonosa, Balogh Levente ajándékozott a budapesti iroda munkatársainak.
 
„A mindannyiunk számára megterhelő időszakot követően nagy örömmel tölt el, hogy irodánk újra megtelik élettel. Minden helyiségben megtettük a szükséges előkészületeket, azonban szeretném, ha a kollégák az utazás során is biztonságban éreznék magukat. A dolgozóink egészsége a legfontosabb számunkra, ugyanakkor az sem utolsó szempont, hogy a kerékpárok környezetbarát alternatívát kínálnak a munkába járáshoz” - mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa.
 
A meghatározó élelmiszeripari vállalat elnöke, Cápák között című üzleti showműsor befektetőjeként figyelt fel a Kruz Bike Company elnevezésű vállalkozásra, akiktől 10 darab, a Szentkirályi márkát is erősítő egyedileg emblémázott kerékpárt rendelt a fővárosi kollégák számára.
A napközbeni tömegközlekedés és autóhasználat kiváltását ösztönözve a dolgozók munkanapokon akár haza is vihetik a járműveket.
 
A munkatársak egészségének védelme mellett a Szentkirályi Magyarország célja, hogy a károsanyagokat kibocsátó járművek használatának csökkentésével fenntarthatóbbá tegye az iroda működését és hozzájáruljon egy zöldebb és élhetőbb Budapest megteremtéséhez.

Miért válassz bennünket?

Egy csepp gondoskodás

Érdekel, hogy milyen az élet a Szentkirályinál?
Beszéljenek helyettünk a kollégáink: nézd meg, mit mondanak a nálunk dolgozó szakemberek a munkájukról és cégünkről. Minden olyan információt megtalálsz karrierportálunk oldalain, amelyek szükségesek lehetnek ahhoz, hogy eldöntsd, szeretnél-e velünk / nálunk dolgozni.