Első alkalommal ítélték oda a Szentkirályi Fair Play díjat

A díjazottat több mint 1000 résztvevő közül választotta ki a zsűri a sportrendezvényen. A fesztivál szervezőiből álló zsűri határozott arról, hogy kinek ítéljék oda a legsportszerűbb versenyzőnek járó Szentkirályi Fair Play Díjat. A döntést a szervezőkön kívül Balogh Levente, a Szentkirályi márka alapító-tulajdonosa segítette.
 
 
„A sport, az egészséges életmód és a sportszerűség a piacvezető Szentkirályi ásványvízmárka számára alapvető értéket képvisel. A Sportfesztivál a testmozgásról, az egészségtudatosságról, valamint a sport szeretetéről szól, így összhangban áll a Szentkirályi Fair Play Díj szellemiségével és a márka törekvéseivel. Ahogy az üzleti életben, úgy a sportban is a tisztességes verseny a legfontosabb számunkra” – mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi márka alapító-tulajdonosa. 
 
Négy sportágban mérhették össze tudásukat a debreceni Campus Sportfesztivál résztvevői július 16-án és 17-én. A több mint ezer hallgatót megmozgató eseményt immáron 11. alkalommal rendezték meg a Debreceni Egyetem DEAC sporttelepén. A verseny célja az egészséges életmód és a sport népszerűsitése mellett az, hogy felhívja a figyelmet a sport közösségépítő erejére. A debreceni egyetemistákon kívül idén is számos belföldi és határon túli résztvevővel büszkélkedhetett a rendezvény.
 
Ebben az évben igen nehéznek bizonyult a döntés, hiszen minden résztvevő rendkívül sportszerűen versenyzett, így végül a Kolozsvári Magyar Diákszövetséget választották a díj nyertesének. A Diákszövetség tagjai évek óta rendszeres résztvevői az eseménynek, és saját társaik mellett a többi csapat versenyzőit is buzdítják, támogatják a megmérettetések során.

Miért válassz bennünket?

Egy csepp gondoskodás

Érdekel, hogy milyen az élet a Szentkirályinál?
Beszéljenek helyettünk a kollégáink: nézd meg, mit mondanak a nálunk dolgozó szakemberek a munkájukról és cégünkről. Minden olyan információt megtalálsz karrierportálunk oldalain, amelyek szükségesek lehetnek ahhoz, hogy eldöntsd, szeretnél-e velünk / nálunk dolgozni.